Ήρθε για να μαΓΕΥΣΗ!

25 Μαρ 2012

Τάσεις μακιγιάζ Άνοιξη - Καλοκαίρι 2012

Οι τάσεις του μακιγιάζ για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2012.


Η μόδα στο μακιγιάζ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2012 επιτάσσει έντονα χείλη και περισσότερο nude make up. Ξεχάστε τις παλ αποχρώσεις στα κραγιόν και προτιμήστε τα φλογερά πορτοκαλί και κοραλλί! Αυτές οι επιλογές τονίζουν τη γραμμή των χειλιών και χαρίζουν μία νότα δροσιάς, κάνοντάς τα να φαίνονται ακόμη πιο ζουμερά...

Το παράδοξο! Ακόμη κι οι πιο σκούρες κόκκινες αποχρώσεις όπως το βαθύ κόκκινο ή το μπορντό του κρασιού, παρόλο που είναι αρκετά μουντές για την πιο "happy" και "flowery" λογική των εποχών της άνοιξης και του καλοκαιριού, είναι της μόδας! Αυτή την τάση πρότεινε στο ντεφιλέ του ο οίκος μόδας Gucci (βλέπε παραπάνω φωτό).
Λατρεμένο smokey eye! Επιστρέφει και μάλιστα έχει την τιμητική του. Τονίστε το βλέμμα σας με αυτό το look που αποτελεί πραγματικά εγγύηση για ένα σέξι αποτέλεσμα. Θυμηθείτε πως smokey eyes δεν κάνουμε μόνο με τα κλασικά μαύρα και γκρι χρώματα, αλλά μπορούμε να το πετύχουμε και με τις πιο ανοιξιάτικες αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και του μπλε. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως ν' απλώσουμε το μολύβι σωστά στο καπάκι αλλά και όλο το βλέφαρο (πιο αχνά) και να χρησιμοποιήσουμε μία υγρή σκιά για τη συνέχεια του μακιγιάζ. Άλλοτε πιο soft κι άλλοτε πιο έντονο το smokey eye look τραβάει πάντα την προσοχή..






 
Αγαπημένα 90s: Από αυτή την τόσο φανταχτερή δεκαετία "δανειζόμαστε" για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι, το glamour grunge make up (λαμπερή σκιά στα μάτια μ' έντονο, κατά προτίμηση σκούρο, μολύβι από κάτω και ουδέτερο χρώμα στα χείλη). Είναι η πρόταση των οίκων μόδας Just Cavalli, Ιceberg και Gucci και μας αρέσει πολύ γιατί δίνει μία επιπλέον λάμψη στην εμφάνισή μας. Ιδανική για τις βραδινές εξορμήσεις! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!





Πηγή: http://www.asanatv.gr