Υλικά
Αυγά, λάδι, αλάτι, πιπέριΕκτέλεση
- Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και περιμένουμε μέχρι να κάψει.
- Σπάμε τα αυγά χτυπώντας τα ελαφρά στη μέση και τα ρίχνουμε στο λάδι προσεχτικά για να μην διαλυθεί ο κρόκος τους. Στη συνέχεια, με ένα κουτάλι σούπας, ρίχνουμε ζεστό λάδι στη πάνω πλευρά των αυγών.
- Όταν ασπρίσει ο κρόκος και στις άκρες αρχίσει να κιτρινίζει το ασπράδι, τα κατεβάζουμε από την φωτιά και τα βάζουμε στο πιάτο.
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι κατα βούληση. Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου