Ήρθε για να μαΓΕΥΣΗ!

8 Νοε 2012

Το smartphone του James Bond καταφθάνει! (skyfall)

Έρχεται το XperiaT, η νέα «ναυαρχίδα» της SonyMobile, που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του JamesBond«Skyfall», η πρεμιέρα της οποίας θα γίνει την 1η Νοεμβρίου.
Το όνομά μου είναι BON-T
Η SonyMobile με το Xperia T ξεκινά έναν νέο κύκλο συνεργασίας με τον JamesBond. Παλιότερα, ως SonyEricsson, είχε αποκλειστική συνεργασία και τα κινητά της είχαν χρησιμοποιηθεί στις ταινίες «Die Another Day», «Casino Royal TM» και «Quantum of Solace». Αυτή, όμως, είναι η πρώτη φορά που o θρυλικός πράκτορας χρησιμοποιεί ένα Xperiasmartphone από τη SonyMobile.
Άριστο design και τεχνολογία
Το XperiaT συνδυάζει την καλύτερη οθόνη Sony 4,6
ιντσών HDRealityDisplay με MobileBRAVIAEngine για μεγαλύτερη ευκρίνεια. Η φωτογραφική κάμερα που το συνοδεύει είναι στα 13 MP με ταχεία λήψη και αυτόματη ενεργοποίηση από την κατάσταση «ύπνου» σε ένα δευτερόλεπτο και συνδεσιμότητα για να απολαμβάνουν οι χρήστες το περιεχόμενό τους σε ποιότητα HD ανά πάσα στιγμή σε όποια οθόνη προτιμούν. Η εγγραφή βίντεο είναι στα 1080p HD και 720p HD με την μπροστινή κάμερα για υψηλή απόδοση ποιότητας.

Σχεδιαστικά, το XperiaT βασίζεται στην ίδια βραβευμένη αισθητική των Xperiaarc και XperiaarcS –με τη slim εμφάνιση που δίνει έμφαση στην οθόνη–, για να απολαμβάνουν οι καταναλωτές το περιεχόμενό τους. 

Κινητό υψηλών επιδόσεων
Στο εσωτερικό του χτυπά ένας διπύρηνος επεξεργαστής με χρονισμό 1,5 GHz για μεγαλύτερη απόδοση και άψογα γραφικά. Διαθέτει λειτουργικό Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) με δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον σε Android 4.1 (Jelly Bean).
Συνδεσιμότητα
Φυσικά, υποστηρίζει NFC τεχνολογία, DLNA και MHL συνδεσιμότητα για την προβολή περιεχομένου σε μεγαλύτερη οθόνη χωρίς τη χρήση φορτιστή. Η χρήση Xperia TV Dock με MHL σε HDMI converter και φορητή σύνδεση με HDMI δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους στην TV.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπήρχε καταλληλότερο σύμβολο από τον ίδιο τον JamesBond, για να δοκιμάσει τις αντοχές του νέου XperiaT και να φέρει εις πέρας τις δύσκολες αποστολές του. Μία κομψή και ακαταμάχητη συσκευή, αντάξια του στυλ και της αίγλης του JamesBond.


Sony XperiaT
Δίκτυο: UMTS HSPA+ 850/ 900/1.700/1.900/2.100, GSM EDGE 850/900/1.800/1.900
Επεξεργαστής: 1,5 GHz Qualcomm Krait MSM8260-A, διπλοπύρηνος
Οθόνη: 4,55 ιντσών, 720p HD Reality Display με Mobile BRAVIA® Engine, 1,280x720 pixels, 16 εκατ.χρώματα TFT, shatter proof sheet on scratch-resistant glass
Κάμερα: 13 megapixels (οπίσθια), 16xψηφιακόζουμ, HD video εγγραφή (1080p), αισθητήρας Sony Exmor R™, αυτόματηεστίαση, αναγνώρισηπροσώπου, αναγνώρισητοπίου, Photo light/Photo flash, σταθεροποιητήςεικόνας, Red-eye απομάκρυνση, Self-timer, μπροστινήκάμερα (720p)
Μνήμη: Flash memory μέχρι 16 GB, επεκτεινόμενημέχρι 32 GB με microSD
Άλλα: Λειτουργικό GoogleAndroid 4.0, ήχος 3Dsurround, xLoud, Clearbass, ψηφιακή πυξίδα
Συνδεσιμότητα: Bluetoothstereo (A2DP), DLNA, aGPS, MHL, NFC, USBHighSpeed 2.0, Wi-Fi, Wi-FiHotspot
Μέγεθος: 129,4x67,3x9,35 χλστ.
Βάρος: 139 γραμμ.
Μπαταρία: 1.850 mAh
Χρόνος ομιλίας: 7 ώρες (GSM/GPRS), 7 ώρες (UMTS)
Χρόνος αναμονής: 450 ώρες (GSM/GPRS), 410 ώρες (UMTS)